27/07/2013 - SANT VICENÇ DELS HOTS

Dissabte vàrem participar en la trobada de Gegants i Cap grossos de Sant Vicenç dels Horts en motiu de la Festa Major d'aquesta localitat. 

Va ser una gran festa i ens vàrem sentir com a casa pel bon ambient que es respirava i per la hospitalitat amb que ens van acollir els Geganters i grallers de Sant Vicenç dels Horts.

La Plantada va tenir lloc a les 18:00h i aproximadament a les 19:00h va començar la cercavila pels carrers de St. Vicenç. Va ser una cercavila molt entretinguda que ens va portar fins a una de les plaçes principals a on cada una de les colles va poder realitzar els seus respectius balls de gegants. 

A continuació va tenir lloc el lliurament de recordatoris, una fotos conjunta de totes les colles participants davant dels gegants de Sant Vicenç dels Horts i el ball conjunt de tots els gegants, gegantons, cap grossos, etc. a ritme de les peces tocades per tots els músics de les colles.

Posteriorment es va fer un gran sopar de germanor per als membres de totes les colles. 

Per finalitzar la diada i fins a altes hores de la matinada, els geganters i grallers de St. Vicenç dels Horts van organitzar, com cada any, el famós Santvi Sound. La iniciativa d'aquesta colla i la seva empenta els porta, any rere any, a construir una carrossa que la utilitzen com a disco mòbil i recórrer molts dels carrers de la localitat amb bona música i sobretot amb molt bon ambient i diversió.


Una gran diada amb unes grans persones.

Moltes felicitats Geganters i grallers de Sant Vicenç dels Horts!!!!